Русе: 0877 614 031, 0877 614 029, 0877 062 082 Пловдив: 0877 614 031 brezenti_ruse@abv.bg

Ветроупорни завеси

Ветроупорните завеси са изключително подходящи за предпазване от климатични въздействия (дъжд, вятър, слънце).
Подходящи са за всички открити обекти (градина, ресторант, тераса).
Материалът е прозрачен, гъвкав и устойчив. Могат да се монтират на различни повърхности (дърво, метал, пластмаса).

Ветроупорни завеси

С тях бързо и лесно можете да превърнете навеса в място, където в есенно-зимния сезон да съхранявате безпроблемно дребна техника, инвентар и всичко, което не бива да стои на открито, и което е нужно да защитите от замръзване.
Можете да превърнете неизползваемата зиме тераса или балкон в уютно място, където да пиете кафето си и да се наслаждавате на побелялата градина. За ползите, които ветроупорните завеси осигуряват на собствениците на заведения, едва ли е нужно да се говори.
Здравината на материала, съчетана с опита ни и прецизните машини, с които работим, гарантират качествено изделие с многофункционално приложение и лесен монтаж.

Материали:

Изборът на материал за изпълнение на поръчката ви ще зависи от вашето конкретно задание. Те могат да са:
– Плътни и непрозрачни – това обикновено е винил или акрилен плат, но можем да изработим вашите ветроупорни завеси и от промазано корабно платно;
– прозрачни – използваме дебел 0,6 мм качествен прозрачен кристал, който позволява на изработените от него ветроупорни завеси да осигуряват добра видимост навън;
– мрежести – за определени случаи най-подходящи са ветроупорни завеси от много ситен мрежест винил;
– окантване – за да повишим здравината и срока на използване на необходимите ви прозрачни ветроупорни завеси, ги окантваме с непрозрачен винил.

Видове ветроупорни завеси:

Предлагаме ви:
– ролетни ветроупорни завеси с ръчно управление. Те се разпъват, прикрепват се с куки и се използва манивела, за да се напрегнат. При необходимост се навиват на руло и се вдигат.

– Статични ветроупорни завеси. За да се постигне прецизно уплътняване, предварително се монтират алуминиеви лайсни. За монтажа на самите завеси се използват винтове, които осигуряват пълна статичност на конструкцията. Ако има вероятност те да се преместват на друг обект, по-добре е да се работи с предназначени за целта закопчалки от месинг, което ще позволи при нужда бърз демонтаж и повторен монтаж.
Има възможност в статичните ветроупорни завеси да се поставят врати, отварящи се с ципове.

Всички видове ветроупорни завеси се изработват по точни размери, снети от наши специалисти.

Галерия